6-MAANDENTRAJECT

In een persoonlijk verdiepingstraject van 6 maanden combineer ik individuele sessies met het werken in een groep met opstellingen. De combinatie van individuele sessies en opstellingen werken op een diepere laag in op patronen die je al langer in de weg zitten. Het geeft zicht op patronen en verstrikkingen waar je je minder van bewust bent en vooral geeft het je weer ruimte en richting om te weten en te doen wat je écht wil en belangrijk vindt. Wat je wellicht tussen jezelf en anderen inzet in contact, wat je tussen jezelf en datgene waar je zo graag heen wil inzet, of op welke (niet-stromende) plek je steeds terecht komt. Met opstellingen kun je gaan ervaren hoe het is op de plek die je nu nog niet zo goed kent, waar je hulpbronnen en waar je blokkades zitten. Ervaren is anders dan bedenken. Opstellingen en de andere technieken die ik in dit traject gebruik zijn gericht op ervaren en ontwikkeling van je intuïtie (beter afgestemd raken op jezelf in plaats van op je patronen en overtuigingen). Zowel met ACT, opstellingen, Voice Dialogue en andere technieken werk ik niet met je ‘denken’ en vergroten we je opmerkzaamheid en je keuzemogelijkheden buiten je verstand om.

‘In losse sessies van 1,5 uur kan je nog ‘duiken’ in een sessie van een dag kan je niet anders dan de diepte in en word je geconfronteerd met wat je uit de weg gaat en op welke manieren je vermijdt. Daar zit de ruimte voor groei en verandering.’ – R.C. Client 

Het 6-maandentraject houdt het volgende in:
  • 3x een 1op1 dag van 10-16 uur inclusief lunch
  • 3x een opstellingendag van 10-17 uur inclusief lunch
  • 6x los consult van 60-90 min online of live
  • Afgestemde voorbereiding, gebruik van ACT-app en gepersonaliseerde info, contact via app/mail, via de app betekent dat we heel snel kunnen schakelen en je me dus binnen handbereik hebt.

Dit is voor jou wanneer je écht de verandering wil maken.