INDIVIDUELE COACHING

Individuele coaching zet je in wanneer je merkt dat je op één of meerdere fronten wel iemand kan gebruiken die met je meekijkt naar de dingen, waar je mee worstelt. Anders dan therapie richt coaching zich meer op persoonlijke ontwikkeling dan op verhelpen van psychische problemen. Coaching door Judith helpt je bij het versterken van competenties als flexibel gedrag, assertiviteit, conflicten beheersen, sensitiviteit of energie- en timemanagement. Soms kan coaching ook net dat duwtje zijn, dat je nodig hebt om een volgende stap te maken.

Veel klanten zien coaching als een soort periodiek onderhoud van hun verstand, houding en gedrag en komen eens in de zoveel tijd terug om ‘even bij te tanken’.

Aanpak

Bij individuele coaching combineert Judith technieken van systemisch werk, transactionele analyse, ACT en verbindende communicatie.  Lees hier over meer op de pagina over haar werkwijze. Ben je in het bezit van een persoonlijkheidsprofiel (Insights Discovery, Managementdrives etc.) dan ondersteunt dat bij de duiding van je houding en gedrag.

Data / tijden

Een coachingconsult van 60 tot 90 minuten is in te plannen op afspraak in Roosendaal, Made of als online-consult. Een consult vindt plaats tijdens kantooruren of in beperkte mate op maandagavond.

Tarieven

Het tarief voor coaching is afhankelijk van de coachvraag en soms onderdeel van een traject gestart door de werkgever. Voor coaching geldt bovendien een BTW-tarief van 21%. Neem contact op met Judith voor een passende afspraak.